Close
Τηλ. 2841022301 || Fax: 2841022384 || Mail: mail@1gym-ag-nikol.las.sch.gr

Συμμετοχή του 1ου Γυμνασίου στην Ημέρα Αγάπης (PHOTOS) (2009)

Τη Κυριακή 20-12-09 το σχολείο μας, με την περιβαλλοντική του ομάδα,  συμμετείχε στην εκδήλωση «Ημέρα Αγάπης» που διοργανώθηκε στο σταυροδρόμι της οδού Μελετίου Μεταξάκη με τη συμμετοχή των μαθητικών κοινοτήτων της πόλης μας.
Μια εκδήλωση ιδιαίτερα ζεστή όπου η ζωντάνια και το κέφι των παιδιών πρόσφεραν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο σε μουσική και τραγούδια ενώ πολλά «happenings» έλαβαν χώρα στους γύρω δρόμους.
Από την εξέδρα πέρασαν μαθητές από πολλά σχολεία ενώ ιδιαίτερη ήταν και η παρουσία από διάφορες μουσικές σχολές.
Παράλληλα με τις μουσικές εκδηλώσεις διοργανώθηκε φιλανθρωπικό παζάρι από τα σχολεία, τους συλλόγους γονέων των σχολείων, και από άλλους φορείς.

Το σχολείο μας συμμετείχε με την περιβαλλοντική ομάδα να έχει στήσει ένα όμορφο χώρο με δημιουργίες των παιδιών, τα οποία με πολύ κέφι ήταν εκεί για να πουλήσουν αυτά που είχαν φτιάξει, γιατί ο σκοπός ήταν ιερός,, με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης με μαθητές του σχολείου στο περίπτερο τους.Το περίπτερο των παιδιών τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος της πόλης κ. Δημήτρης Κουνενάκης καθώς και η διευθύντρια του σχολείου μας κ. Έλση Ορφανάκη ενώ το παρών έδωσαν και πολλοί καθηγητές του σχολείου.

Η δ/ντρια του 1ου Γυμνασίου κ. Ορφανάκη Έλση με τις καθηγήτριες του σχολείου Μαρία Χατζημαναγιώτη, Μαρία Μανωλαράκη, Ελπινόκη Γιατζάκη και Μαρία Κακαζιάνη.Από το σχολείο μας συμμετείχε και ο σύλλογος γονέων με ξεχωριστό χώρο όπου και εκεί η παρουσία των παιδιών του 1ου Γυμνασίου ήταν μαζική.
Η χορωδία του σχολείου με την καθηγήτρια μουσικής Γιώτα ΑλεξοπούλουΣτο πρόγραμμα των εκδηλώσεων το σχολείο εκπροσώπησαν η χορωδία, που με την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής Γιώτας Αλεξοπούλου, τραγούδησε κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Αλέξανδρος Ντολίτσε

Ο Αλέξανδρος Ντολίτσε ήταν η δεύτερη συμμετοχή στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπου στο αρμόνιο (ελλείψει πιάνου) έδειξε δείγματα του ταλέντου του.

Κατά κοινή ομολογία, ήταν μια εκδήλωση όπου η εκπαιδευτική κοινότητα με το κέφι και τη ζωντάνια της, έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει των γιορτινών ημερών που έρχονται.

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top