Close
Τηλ. 2841022301 || Fax: 2841022384 || Mail: mail@1gym-ag-nikol.las.sch.gr

Η Γιορτή αποφοίτησης της Τρίτης Τάξης του 1ου Γυμνασίου (VIDEO) (2011)

Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή η χθεσινή για τη σχολική κοινότητα του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου. Μια βραδιά στην οποία αποχαιρέτησε τους μαθητές της Τρίτης Τάξης οι οποίοι αποφοίτησαν.

Ήταν μια εκδήλωση η οποία προετοιμάστηκε με πολύ μεράκι από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, τα μέλη του οποίου δούλεψαν πολύ και γι αρκετές μέρες για να οργανωθεί και αν κρίνουμε από την ατμόσφαιρα που επικράτησε μάλλον οι κόποι τους δικαιώθηκαν…

Ήταν όλοι εκεί

Το πάρων στην εκδήλωση έδωσαν όλοι οι «συντελεστές» της φετινής σχολικής χρονιάς και όχι μόνο…

Ήταν οι καθηγητές που για τρία χρόνια βρέθηκαν μαζί με τα παιδιά, ήταν τα μέλη του συλλόγου γονέων οι οποίοι είχαν επιφορτιστεί με το λειτουργικό κομμάτι, ήταν και παλιοί μαθητές του σχολείου οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση στην οποία πέρυσι ήταν πρωταγωνιστές, και βέβαια οι μαθητές του σχολείου, τα τιμώμενα πρόσωπα αλλά και παιδιά από τις υπόλοιπες τάξεις.

 

Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά ο Βαγγέλης Περάκης και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, παιδιά τα οποία αποφοίτησαν την προηγούμενη χρονιά από το 1ο Γυμνάσιο και οποίοι με τη μουσική τους έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στην εκδήλωση.

 

Πολύ κέφι και πολλά … σουβλάκια…

 

Στην εκδήλωση επικράτησε πολύ κέφι και καλή διάθεση, αλλά όπως είναι γνωστό, νηστικό αρκούδι δεν… γι αυτό υπήρχαν πολλά σουβλάκια γι αυτό το σκοπό.

Για το δεύτερο είχε φροντίσει ο σύλλογος γονέων τα μέλη του οποίου τροφοδοτούσαν συνεχώς τον κόσμο.

Για το πρώτο, υπεύθυνοι ήταν τα ίδια τα παιδιά, τα οποία παρά την κούραση από τη μακρά περίοδο των εξετάσεων, φόρεσαν το καλύτερο τους χαμόγελο και με ένα καλοκαίρι διακοπών μπροστά τους να ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη διάθεση, διασκέδασαν με την ψυχή τους.

 

Αποχαιρετισμός και συγκίνηση…

 

Σε μια βραδιά όπως η χθεσινή, δεν έλλειψε και ο απολογισμός για τα τρία χρόνια που πέρασαν στο Γυμνάσιο, και κατά γενική ομολογία των παιδιών ήταν μια όμορφη περίοδος, το κλείσιμο της οποίας είναι μια δύσκολη στιγμή.

Οι άσχημες στιγμές από τη σχολική καθημερινότητα είχαν πάει στην άκρη και όλοι είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για την περίοδο που κλείνει, ενώ μέσα στα χαμόγελα και τη συναισθηματική φόρτιση των στιγμών, δεν έλειψαν και κάποιες φωνές ανασφάλειας για το καινούριο που έρχεται.

 

Από κοντά και οι καθηγητές τους, οι οποίοι στα τρία αυτά χρόνια της παρουσίας των παιδιών, δημιούργησαν μαζί τους μια ξεχωριστή σχέση, μέσα από μια σειρά από δράσεις και δραστηριότητες, εκτός από τη συνεργασία στην τάξη, ενώ σίγουρα θα παρακολουθούν και θα μαθαίνουν για την εξέλιξη τους τα επόμενα χρόνια.

 

Στο Video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την ατμόσφαιρα που επικράτησε στην εκδήλωση, σημαντική ευθύνη για το κέφι της οποίας, είχαν τα «Μουσικά Καθάρματα» (ο τίτλος της ραδιοφωνικής τους εκπομπής) ή κατά κόσμον Κατερίνα Βαβάκα και Γιώργος Γιατζάκης οι οποίοι σε ρόλο ρεπόρτερ ξεσήκωσαν το κοινό και ανέβασαν την καλή διάθεση ακόμα περισσότερο.

 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top